Hand in Hand

De Stichting Hand in Hand (Ghana, Afrika) heeft als doel dat 70 tot 80 geestelijk gehandicapte kinderen een goede verzorging krijgen. Verder verzorgen zij aangepaste ontwikkelings-programma’s in een zeer stimulerende en veilige omgeving.

 

Rommelmarkt 2010 is er een hut voor het “special attention” programma gebouwd.

Met een deel van de opbrengst van rommelmarkt 2011 heeft de stichting Hand in Hand een ruimte in het bestaande gebouw aangepast en ingericht als siëstaruimte.

Met een bijdrage van rommelmarkt 2012 is de stichting instaat geweest om een aantal speciale matrassen aan te schaffen voor de kinderen.

Ook in 2013 heeft de stichting een geld bedrag ontvangen, met dit geld zijn er houten stoelen aangeschaft.

En in 2014 is met het bedrag van de rommelmarkt door de stichting enkele elektrische gereedschappen aangeschaft. Op deze manier zijn de vakkundige mensen instaat om allerlei belangrijk bouwkundig onderhoud en kleine renovaties te doen, dit is noodzakelijk voor het goed functioneren van de leefgemeenschap.

Met een deel van de opbrengst van rommelmarkt 2015 heeft de stichting Hand in Hand een ezelskar kunnen aanschaffen. Deze ezelskar is erg belangrijk voor de ontspanning en het plezier van de geestelijk gehandicapte kinderen en dat is wat bij deze kinderen een heel groot verschil in welzijn maakt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *